Il mio carrello

Breitling Horloge tweedehands kopen? Zwitserse kwaliteit en een robuust uiterlijk!

Bent u toe aan een betaalbare Breitling?

Maak dan kennis met ons assortiment tweedehands horloges!
Products not found.

Reso in 14 giorni

La nostra politica di reso in 14 giorni ti garantisce la possibilità di effettuare un reso e di ricevere un rimborso completo, senza domande.

Autenticità garantita

Garantiamo l’autenticità di ogni orologio di lusso in vendita sul nostro sito.

Garanzia 12 mesi

Koop met een gerust hart bij Timepieces Belgium. Al onze tweedehands horloges hebben een garantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum.

Breitling Horloge tweedehands kopen? Zwitserse kwaliteit en een robuust uiterlijk!

Breitling is een van de meest beroemde horloge merken en is afkomstig uit Zwitserland. De bakermat voor uitzonderlijk vakmanschap, innovaties en traditie. Timepiece Belgium heeft een uitgebreide collectie tweedehands Breitling uurwerken. Daarnaast kopen we regelmatig nieuwe horloges in en verandert onze collectie dus met enige regelmaat.

Heeft u uw tweedehands Breitling in onze collectie gevonden? Bestel dan snel!

Collectie Breitling

tweedehands breitling
Tweedehands horloge

De beste kwaliteit voor de beste prijs: Timepieces Belgium

Timepieces Belgium vertrouwt op de hoogwaardige kwaliteit van de Breitling collecties. Deze horloges zijn ontworpen om heel veel jaren mee te gaan en kunnen steeds worden gegeven. Ook in tweedehands staat zijn deze horloges ontzettend goed en houden ze de tijd nog steeds uitzonderlijk goed bij. In onze collectie vindt u uitsluitend de beste heren horloges van Breitling. Altijd verkeren ze in topniveau en wij garanderen de echtheid voor al onze horloges voor 100%.

Wanneer u een tweedehands Breitling wil aanschaffen moet u er namelijk voor 100% zeker van kunnen zijn dat u een echt uurwerk koopt en geen replica.

Tweedehands Breitling horloges moeten bij ons voldoen aan de hoogste eisen en alleen de echte Breitling kan dat.

Daarnaast bekijkt onze inhouse horlogemaker alle horloges nauwkeurig en bepaald of deze onderhoud nodig hebben. Mocht dit zo zijn, dan wordt er altijd vakkundig onderhoud verricht aan de horloges.

Iconische horloges: tweedehands heel betaalbaar

De prijs voor een nieuw Breitling horloge is zonder twijfel stevig maar dit type horloge is het zonder meer waard. In onze collectie vindt u veelal ook enkele nieuwe Breitling horloges. Deze Breitling heren horloges zijn ongedragen en verkeren in nieuwstaat.

Breitling maakt altijd gebruik van hoogwaardige metalen en produceert sinds jaar en dag robuuste horloges die een hoogwaardige afwerking hebben. Draagcomfort vindt u ook bij deze Breitling occasions. Met deze horloges draagt u stukje geschiedenis met karakter aan uw pols.

Breitling heeft een aantal iconische horloges op de markt gebracht en in tweedehands staat zijn deze zeer betaalbaar.

Breitling horloge
Tweedehands horloge

Breitling tweedehands Superocean en Breitling Avenger occasion

Op zoek naar een betaalbare luxe horloge in topstaat? Dan vindt u dit horloge in onze collectie. Naast tweedehands Rolex horloges e tweedehands Omega horloges hebben wij onder andere een Breitling Superocean vintage en bijvoorbeeld de Breitling Super Avenger occasion. Maar ook andere klassiekers zoals de Breitling Navitimer of Aviator.

Vaak zal u ook de Chronomat in onze collectie aantreffen.

Heeft u een specifiek horloge in gedachten maar kunt u dit nergens vinden? Wij gaan graag voor u op zoek naar het horloge van uw dromen.

Veelgestelde vragen over Breitling tweedehands horloges

Ja, zeker. Er is niets zo belangrijk als de authenticiteit van uw Breitling horloge voor heren en wij geven dan ook de garantie dat deze volledig echt is.

Nee, soms worden Breitling heren horloges aangeboden zonder de originele papieren en doos. De echtheid hebben wij dan voor u vastgesteld. Zo weet u toch zeker dat u een echt Breitling horloge koopt in zeer goede staat.

Rolex

Siate i primi a conoscere le nostre ultime acquisizioni!

Iscriviti a tenetevi aggiornati con i nostri nuovi arrivi settimanali.

Non vi invieremo spam! Leggici Informativa sulla privacy per maggiori informazioni.

it_ITIT