Il mio carrello

Tweedehands Rolex Datejust? Dit horloge verdient uw aandacht

Reso in 14 giorni

La nostra politica di reso in 14 giorni ti garantisce la possibilità di effettuare un reso e di ricevere un rimborso completo, senza domande.

Autenticità garantita

Garantiamo l’autenticità di ogni orologio di lusso in vendita sul nostro sito.

Garanzia 12 mesi

Koop met een gerust hart bij Timepieces Belgium. Al onze tweedehands horloges hebben een garantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum.

Tweedehands Rolex Datejust? Dit horloge verdient uw aandacht

Een tweedehands Rolex? Er is meer dan genoeg keuze en waar veel mensen dan kiezen voor de sportmodellen zoals de Submariner of GMT Master of de iets meer bescheiden Day-Date, wordt de Datejust soms over het hoofd gezien. Gelukkig neemt de populariteit van de meer geklede modellen de laatste jaren toe. Een vintage Rolex Datejust is een aanwinst voor uw collectie of een uitstekend begin.

Collectie Rolex Datejust

orologio usato
Rolex Datejust

Vintage Rolex Datejust; waarom is dit horloge zo bijzonder?

Dit klassieke model van Rolex werd in 1945 geïntroduceerd en is met recht iconisch te noemen. Sinds 1945 is dit model onafgebroken in productie geweest en het ontwerp onderging slechts een aantal kleine updates. In 2022 is de Datejust qua uiterlijk nog duidelijk verbonden met het eerste model uit 1945.

Een tweedehands Rolex Datejust is een goede investering wat er zijn weinig horloges zo tijdloos. Zevenenzeventig jaar laat is dit horloge nog altijd herkenbaar, stijlvol en karakteristiek.

Dit horloge past zich moeiteloos aan, aan elke situatie. En dat maakt het aanschaffen van een tweedehands Rolex Datejust zo leuk en een prima keuze wanneer u een eerste luxe horloge wilt kopen.

Rolex horloge Datejust; gemaakt om generaties mee te gaan

Wanneer u een vintage Rolex Datejust wil aanschaffen is de staat van het horloge natuurlijk heel belangrijk. Gelukkig zijn deze horloges gemaakt om generaties lang mee te gaan. De kwaliteit is uitzonderlijk hoog en ook na jaren gebruik, houdt dit horloge de tijd nog perfect bij. Dit draagt bij aan de populariteit van deze tweedehands Datejust Rolex modellen.

Bescheiden en ingetogen

Een vintage Datejust subtiel en elegant mede omdat het formaat iets kleiner is als de Rolex horloges van nu. De doorsnee is 36 mm en dat is een perfecte maat, zonder te opvallend te zijn. Toch ziet iedereen direct dat u een bijzonder horloge draagt. Een horloge met historie. Een uurwerk waar men mee op avontuur is gegaan, waar stoere verhalen in meegedragen worden. Elke Datejust is uniek. Als u al twee dezelfde referenties uit hetzelfde jaar treft in dezelfde configuratie dan zijn ze toch compleet verschillend ‘oud’ geworden. Het patina verkleurd vaak heel verschillend en sommige Rolex Datejust horloges lijken zelfs nog bijna nieuw te zijn. Heeft u een specifiek horloge gevonden dat bij uw wensen past?

Bestel het dan snel op onze website.

Dat vintage horloges populair zijn, zie je uiteraard terug in de ontwikkeling van de waarde in de afgelopen jaren. Sommige modellen zijn tot wel 4 keer zoveel waard geworden.

Rolex Datejust
Tweedehands horloge

Horloges kopen bij Timepieces Belgium

Al onze horloges controleren wij op echtheid en dus ook de tweedehands Rolex Datejust horloges. Wij garanderen dat u altijd een 100% authentiek horloge aanschaft. Daarnaast dragen wij zorg voor vakkundig onderhoud maar alleen wanneer nodig.

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de Rolex usati kunt u uw horloge afrekenen en dragen wij zorg voor een onmiddellijke verzending. Dit doen wij uiteraard met grote zorg en onze vervoerspartner doet dit ook.

Op zoek naar een specifieke Rolex Datejust?

Heeft u een bepaalde referentie of generatie Rolex Datejust in gedachte? Dan kunt u ons een zoekopdracht geven. Wij adviseren u dan een realistisch prijsbereik voor het horloge en gaan vrijblijvend voor u op zoek. Meer weten over de mogelijkheden van een zoekopdracht?

Neem Contattateci !

Veelgestelde vragen over de Rolex vintage Datejust

Het is altijd verstandig u in te lezen in beschikbare referenties en generaties maar bij Timepieces Belgium weet u in ieder geval zeker dat u een horloge koopt wat 100% echt is.

Daarnaast krijgt u van ons altijd 1 jaar garantie op het horloge.

Rolex

Siate i primi a conoscere le nostre ultime acquisizioni!

Iscriviti a tenetevi aggiornati con i nostri nuovi arrivi settimanali.

Non vi invieremo spam! Leggici Informativa sulla privacy per maggiori informazioni.

it_ITIT