Il mio carrello

Tweedehands Rolex? Koop met de zekerheid van 100% echtheid en één jaar garantie!

Reso in 14 giorni

La nostra politica di reso in 14 giorni ti garantisce la possibilità di effettuare un reso e di ricevere un rimborso completo, senza domande.

Autenticità garantita

Garantiamo l’autenticità di ogni orologio di lusso in vendita sul nostro sito.

Garanzia 12 mesi

Koop met een gerust hart bij Timepieces Belgium. Al onze tweedehands horloges hebben een garantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum.

Tweedehands Rolex? Koop met de zekerheid van 100% echtheid en één jaar garantie!

Rolex is zonder twijfel het meest iconische horlogemerk ter wereld, zo niet de koning van de horloges. Uitzonderlijke precisie en vakmanschap vormen de basis voor superieure uurwerken. Ook tweedehands Rolex horloges zijn van uitstekende kwaliteit en houden het tijd exact bij. Daarnaast is het uiterlijk natuurlijk bijzonder fraai.

Collectie Rolex

tweedehands rolex
il mio rolex è reale

Kwaliteit en vakmanschap

Dit horlogemerk bestaat sinds 1905 en in 1908 werd het officiële merk geregistreerd. Rolex maakt sinds die tijd horloges van topniveau waarbij vooral de Datejust en Day Date modellen veel populariteit genieten. Ook de 2e hands Rolex Datejust of Day Date modellen zijn erg gewild maar gelukkig ook zeer goed verkrijgbaar.

De belangrijkste innovatie die door dit merk is gedaan, is toch wel de ontwikkeling van een waterdichte horlogekast. Dit resulteerde in de Oyster versies. Waterdichte uurwerken, geïnspireerd op een oester. Deze horloges waren 100% waterdicht. Als publiciteitsstunt hebben ze er zelfs iemand mee het kanaal tussen Engeland en Frankrijk over laten zwemmen.

Elk horloge dat Rolex maakt wordt onderworpen aan extreme testen. Deze horloges zijn ontwikkeld om zeer duurzaam te zijn en uitzonderlijk precies de tijd bij te houden.

Een rolex horloge tweedehands kopen?

Wanneer u graag een Rolex horloge wil kopen is een 2dehands Rolex een goede optie. De prijzen voor een pre-owned of vintage model zijn zeer aantrekkelijk. Daarbij is de staat van de horloges in onze collectie is uitstekend. Deze uurwerken doen nauwelijks onder voor nieuwe exemplaren.

Alle uurwerken in onze collectie zijn uitvoerig onderzocht en controleert op echtheid. Want tijdens het kopen van een tweedehands luxe horloge is niets zo belangrijk als de echtheid. Alle uurwerken die u in onze webshop aantreft zijn 100% echt.

Soms hebben uurwerken onderhoud nodig. Onze ervaren horlogemakers voeren dit onderhoud uit en zorgen dat u een perfect onderhouden uurwerk aanschaft.

Alle informatie over onze Rolex tweedehands modellen vindt u bij de horloges zelf. Hier leest u meer over de staat van het horloge, of de originele papieren en doos nog aanwezig zijn, en wat bijvoorbeeld de afmeting is. Een leuk detail aan deze tweedehands rolex horloges, is dat ze vaak wat meer bescheiden zijn qua kast en doorsnee. De nieuwere varianten zijn vaak wat groter en worden door sommigen als wat minder elegant beschouwd. De keuze is uiteraard geheel aan u.

Orologio Rolex
Tweedehands horloge

Veilig verzonden

Wij verzenden uw aankoop uiteraard zeer zorgvuldig verpakt. Voor de verzending van uw kostbare horloge maken wij gebruik van de diensten van DHL. Zij versturen onze horloges verzekerd en met de grootst mogelijke zorg.

Nieuw of 2e hands Rolex horloges

In onze webshop vindt u, naast onze pre owned of tweedehands exemplaren, ook altijd een aantal nieuwe horloges van Rolex. Deze zijn ongedragen en verkeren absoluut in nieuwstaat. U zal daar vaak de Datejust en de Day Date modellen aantreffen maar ook minder gangbare versies verkopen wij vaak.

In onze collectie vindt u ook andere horloges zoals vintage Omega o Breitling horloges.

Rolex verkopen?

Heeft u een Rolex in uw bezit en bent bijvoorbeeld toe aan een nieuw exemplaar of een ander model? Wij kopen graag uw Rolex voor de beste prijs. Meer informatie over het verkopen van uw luxe horloge vindt u op onze pagina Vendere orologi usati

Rolex

Siate i primi a conoscere le nostre ultime acquisizioni!

Iscriviti a tenetevi aggiornati con i nostri nuovi arrivi settimanali.

Non vi invieremo spam! Leggici Informativa sulla privacy per maggiori informazioni.

it_ITIT