My cart

Koop nu uw tweedehands Omega horloge; een goede investering

Are you in need of an affordable Rolex, Omega or Breitling?

Then get to know our range of pre-owned watches!

14-Day return policy

Not satisfied with your purchase? No problem. We offer a 14-day return policy on all online purchases and a full refund, no questions asked.

Authenticity Guaranteed

We lead with honesty and integrity, guaranteeing authenticity on every single luxury watch we sell. Please note that any customs fees or import duties are the client's responsibility.

12-Month Warranty

Enjoy peace of mind when shopping at Timepieces Belgium. Each of our watches includes a 12-month warranty from the date of purchase.

Koop nu uw tweedehands Omega horloge; een goede investering

Omega horloges zijn op de maan geweest, hebben ontelbare keren de tijd bijgehouden tijdens de Olympische Spelen en zelfs James Bond is in verschillende films te zien met een Omega horloge aan zijn pols.

Dit zijn een stijliconen met historie en ontworpen om generaties lang mee te gaan. Een tweedehands Omega horloge kan uw eerste aankoop zijn op het gebied van luxe horloges maar ook een betaalbare aanvulling op uw huidige collectie.

Collectie Omega

tweedehands omega
tweedehands omega

Omega occasion kopen

Wat de reden ook is voor uw aanschaf; bij ons heeft u keus uit verschillende gebruikte Omega horloges. Al onze horloges zijn gecontroleerd op echtheid en hebben indien nodig vakkundig onderhoud ondergaan. Wanneer u een Omega horloge tweedehands koopt is het natuurlijk zeer belangrijk dat deze 100% authentiek is en wij garanderen de echtheid van alle horloges in onze collectie.

Bent u juist op zoek naar een tweedehands Rolex of Breitling in vintage staat? Bekijk dan onze collectie vintage horloges.

Uiteraard gaan wij ook graag op zoek naar het horloge dat specifiek aan uw wensen voldoet; met een zoekopdracht geeft u ons de opdracht een specifiek horloge met bijvoorbeeld een bepaalde referentie of patina te zoeken. Wij doen dit uiteraard vrijblijvend voor u en er zijn geen kosten verbonden aan de zoektocht.

Mogen wij voor u op zoek naar een tweedehands Omega horloge? Neem contact op via ons zoekopdrachtformulier.

Iconische uurwerken

Tweedehands Omega Seamaster

Tweedehands Omega Seamaster is met recht een iconisch horloge. Dit duikhorloge werd voor het eerst geproduceerd in 1948 en heeft door de jaren heen stevige uiterlijke veranderingen gekend. Bent u een duikliefhebber? Dan is dit hét onmisbare horloge voor u.

Het meest bekend is de tweedehands Seamaster Professional 300m. Schoonheid, luxe en technische innovaties komen hierin samen en dat was voor James Bond de reden om dit horloge te dragen. De stalen modellen zijn zeer populair mede door hun klassieke uiterlijk.

Tweedehands Omega Speedmaster

Ook in vintage of tweedehands staat zijn Omega Speedmasters zeer intrek. Dit legendarische ontwerp is wereldwijd bekend en is absoluut een klassieker waar veel horlogeliefhebbers voor gaan. Daarnaast is het een uitzonderlijk goede investering.

Het uurwerk Omega Speedmaster Moonwatch Professional Chronograph 42mm is zeer geliefd maar ook limited editions worden veel verkocht.

Pre-owned Omega horloge kopen bij Timepieces Belgium

Heeft u interesse in een tweedehands Omega horloge? Wij hebben altijd meerdere horloges van dit iconische merk op voorraad liggen. In de omschrijving kunt u ontdekken of het horloge beschikt over papieren en de originele doos. Daarnaast koopt u altijd het horloge dat u op de afbeelding ziet. Dit is de kans om uw collectie luxe horloges aan te vullen of de aankoop van uw dromen te doen.

Bekijk ook eens onze collectie tweedehands Breitling horloges and tweedehands Rolex horloges.

Rolex

Be the First to Know About Our Newest Acquisitions!

Sign up to Stay up to date on our weekly new-arrivals.

We won't send you spam! Read us privacy policy for more information.

en_USEN